Eastfield Instrument Perch 7'2" 10-30g Hyrrä

Saatavuus: Varastossa

189,00 €
Dessa är spön designade och konstruerade för det moderna abborrfisket med snabb aktion och kraftfull ryggrad. Klingorna är byggda i en hållbar japansk mixed modulus high strain kolfiber från Mitsubishi och ytskiktet är en Japansk silk weave som ger både en rappare respons och en otrolig lyster och liv till klingan.

Rullfästena är av märket Fuji och AT Eastfield har valt att använda Microwave-ringar pga dess överlägsenhet i kastlängd, träffsäkerhet och kontakt med betet.

Eastfield har tagit fram denna serie spön för att komplettera varandra och köper man alla tre så täcker man i princip alla situationer en abborrfiskare kan hamna i.

Som vanligt när det kommer till produkter från Eastfield så är det väl genomtänkt med en finish och känsla utöver det vanliga!

EFLINST1030 7'2" är ett multispö med en kastvikt på 10-30g som är framtaget för att passa till både jiggfiske och fiske med crank- och jerkbaits. Aktionen är Medium Fast.

EFLINST421 7'8" är ett haspelspö med en kastvikt på 4-21g. Med en Medium Light Fast aktion är detta spö primärt framtaget för klassiskt jiggfiske på grunt och "normaldjupt" vatten. Spöt kan även hantera crankbaits med bravur!

EFLINST725 7'2" är ett haspelspö med en kastvikt på 7-25g. Detta spö är väldigt allround och passar ypperligt för det lite tyngre och djupare fisket. Aktionen är Medium Fast.

Lisätietoja

Lisätietoja

Kirjetoimitus Ei
Maksa erissä

Lue lisää osamaksuista täältä

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.