Deeper Smart Sonar Pro+ Kampanja Gerber Multitool

Uusi

Saatavuus: Varastossa

269,00 €
Tehosta kalastustasi tähän asti teknisesti edistyneimmällä heitettävällä kaikuluotaimella. Se tarjoaa enemmän tehokkaampia ominaisuuksia sekä parhaimman heittoalueen ja skannaussyvyyden. Se sisältää myös maailman ainoana heitettävänä kaikuluotaimena sisäisen GPS:n. Deeper PRO+ tarjoaa uskomattoman skannauksen ja kartoituksen rannalta, veneestä, kajakista ja jäältä, joten voit napata kaloja ammattilaisen tavoin

GPS-kartoitus rannalta
Heitä veteen, kelaa ja luo yksityiskohtaisia karttoja reaaliajassa älypuhelimen näytöllä. Deeper PRO+ on markkinoiden ainoa kaikuluotain, joka pystyy luomaan batymetrisiä karttoja rannalta.

Yksikään apaja ei ole liian kaukana
PRO+:n heittoalue on 100 metriä eli pidempi kuin minkään muun heitettävän kaikuluotaimen. Kata suuria alueita laajalla skannaussäteellä (90 kHz, 55°) ja vaihda sitten kapeaan säteeseen (290 kHz, 15°) tarkempaa skannausta varten

Skannaa Deeperillä
PRO+ skannaa alas 80 metriin eli 30 metriä syvemmälle kuin mikään muu langaton kaikuluotain. Kalat eivät pysty enää piileksimään.

PRO+:n tehokas kahden säteen muunnin lähettää 15 skannausta sekunnissa ja sen kohteen erottelu on vain 1,3 cm / 0,5 tuumaa, mikä antaa luotettavat ja tarkat lukemat. Sen Wi-Fi-yhteys on jopa 10 kertaa nopeampi kuin Bluetooth, mikä takaa reaaliaikaiset tiedot ja sulavan uistelun.

Pakkaukseen sisältyy:
Deeper Smart Sonar Pro+
Gerber Dime monitoimityökalu
Älypuhelin kiinnike
Deeper yökuori

Lisätietoja

Lisätietoja

Kirjetoimitus Ei
Maksa erissä

Collector

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.