Deeper Smart Sonar Pro+

Uusi

Saatavuus: Varastossa

249,00 €
Tehosta kalastustasi tähän asti teknisesti edistyneimmällä heitettävällä kaikuluotaimella. Se tarjoaa enemmän tehokkaampia ominaisuuksia sekä parhaimman heittoalueen ja skannaussyvyyden. Se sisältää myös maailman ainoana heitettävänä kaikuluotaimena sisäisen GPS:n. Deeper PRO+ tarjoaa uskomattoman skannauksen ja kartoituksen rannalta, veneestä, kajakista ja jäältä, joten voit napata kaloja ammattilaisen tavoin

GPS-kartoitus rannalta
Heitä veteen, kelaa ja luo yksityiskohtaisia karttoja reaaliajassa älypuhelimen näytöllä. Deeper PRO+ on markkinoiden ainoa kaikuluotain, joka pystyy luomaan batymetrisiä karttoja rannalta.

Yksikään apaja ei ole liian kaukana
PRO+:n heittoalue on 100 metriä eli pidempi kuin minkään muun heitettävän kaikuluotaimen. Kata suuria alueita laajalla skannaussäteellä (90 kHz, 55°) ja vaihda sitten kapeaan säteeseen (290 kHz, 15°) tarkempaa skannausta varten

Skannaa Deeperillä
PRO+ skannaa alas 80 metriin eli 30 metriä syvemmälle kuin mikään muu langaton kaikuluotain. Kalat eivät pysty enää piileksimään.

PRO+:n tehokas kahden säteen muunnin lähettää 15 skannausta sekunnissa ja sen kohteen erottelu on vain 1,3 cm / 0,5 tuumaa, mikä antaa luotettavat ja tarkat lukemat. Sen Wi-Fi-yhteys on jopa 10 kertaa nopeampi kuin Bluetooth, mikä takaa reaaliaikaiset tiedot ja sulavan uistelun.

Lisätietoja

Lisätietoja

Kirjetoimitus Ei
Maksa erissä

Collector

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.