Garmin ECHOMAP UHD 72sv + GT54-TM -kaikuanturi

Saatavuus: Tilaustuote 4 - 10 päivää

999,00 €
Auringonpaisteessa luettavassa 7-tuumaisessa kosketusnäytöllisessä karttaplotterissa on pika-asennusteline, ja kaikuanturipaketti sisältää erittäin tarkan skannaavan luotaimen ja perinteisen CHIRP-luotaimen.

LUOTAINTUKI
Karttaplotteri tukee monenlaisia Garminin kaikuantureita (myydään erikseen), kuten skannaavaa Panoptix LiveScope™ -luotainjärjestelmää, jolla näet veneen ympäristön reaaliaikaisesti.

ECHOMAP UHD 72sv, jossa kaikuanturinäyttö
VALINNAINEN KAIKUANTURIPAKETTI
Valitsemalla kaikuanturipaketin voit lisätä GT54-kaikuanturin erittäin tarkkoja skannaavia ClearVü- ja SideVü-luotaimia varten. Niiden avulla näet veneen alle ja ympärille kristallinkirkkaasti. Lisäksi saat Garminin perinteisen korkean ja laajan taajuuden CHIRP-luotaimen, joka erottelee kohteet uskomattoman selkeästi.


VALINNAISET MERIKARTAT JA MUUT KARTAT
Saat käyttöösi ainutlaatuisen kattavat ja yksityiskohtaiset karttatiedot, koska laite tukee valinnaisia BlueChart® g3 Vision -rannikkokarttoja, joissa on integroituna Garmin- ja Navionics®-sisältöä.

ECHOMAP UHD 72sv, jossa QuickDraw-näyttö
QUICKDRAW CONTOURS
Luo suoraan näytössä omia kalastuskarttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein. Voit pitää tiedot itse tai jakaa niitä QuickDraw™-yhteisössä Garmin Connect™ -palvelussa.

Yhdistä vene verkkoon.Yhdistä vene verkkoon.
ECHOMAP UHD 72sv, jossa verkkonäyttö
TUKEE VERKKOA
Jos veneessä on useita yhteensopivia ECHOMAP UHD- tai ECHOMAP Ultra -laitteita, voit jakaa niiden välillä tietoja, kuten luotaimen, käyttäjätietoja ja karttoja (vain 7- ja 9-tuumaiset mallit).

ECHOMAP UHD 72sv, jossa NMEA-näyttö
NMEA 2000®- JA NMEA 0183 -VERKOT
Yhdistä esimerkiksi automaattiohjauksiin, digitaalisiin kytkentöihin, sääpalveluihin, FUSION-Link™-äänentoistojärjestelmiin, mediatiedostoihin, VHF-radioon ja AIS-laitteisiin samassa näytössä.

ECHOMAP UHD 72sv, jossa ActiveCaptain-näyttö
ACTIVECAPTAIN®-SOVELLUS
Muodosta sisäisen Wi-Fi®-yhteyden kautta yhteys maksuttomaan, kattavaan mobiilisovellukseen, jotta saat käyttöösi esimerkiksi OneChart™-ominaisuuden, älykkäät ilmoitukset1, ohjelmistopäivitykset ja Garmin QuickDraw -yhteisön tiedot.

ECHOMAP UHD 72sv, jossa Force-näyttö
FORCE™-KEULAMOOTTORIN TUKI
Ohjaa markkinoiden tehokkainta keulamoottoria 2, muodosta reittejä reittipisteisiin, seuraa jälkiä ja paljon muuta suoraan karttaplotterin näytössä.

Lisätietoja

Lisätietoja

Kirjetoimitus Ei
Maksa erissä

Lue lisää osamaksuista täältä

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.