Garmin Panoptix LiveScope System

Saatavuus: Varastossa

1 599,00 €

Skannaava luotain on nyt Panoptix  • Erittäin yksityiskohtaisissa, helposti tulkittavissa skannaavan luotaimen kuvissa näet rakenteet, syötit ja saaliskalat veneen ympärillä ja edessä reaaliaikaisesti myös, kun vene on paikallaan

  • Kaikuanturi on helppo säätää kalastustekniikoiden mukaan. Eteenpäin suunnattuna näet veneen ympärille, alaspäin suunnattuna näet suoraan veneen alle ja lisäksi voit käyttää perspektiivinäkymää ylhäältäpäin matalassa vedessä (perspektiivitilan teline myydään erikseen)

  • Saat erittäin terävät, reaaliaikaiset skannaavan luotaimen kuvat jopa 61 metriin alaspäin ja ympärille

  • AHRS (Attitude Heading Reference System) vakauttaa luotainnäkymän karttaplotterin näytössä myös kovassa merenkäynnissä

  • Yksinkertaisen plug-and-play-tyyppisen Garmin Marine Network -liitännän ansiosta se on helppo asentaa ja integroida saumattomasti yhteensopivaan Garmin-karttaplotteriin1
Tämä on selvästikin upein luotaintekniikka tähän mennessä. Kalastaminen on nyt aivan uudenlaista. Panoptix LiveScope on reaaliaikaisesti skannaava luotain. Näet helposti tulkittavissa reaaliaikaisissa skannaavan luotaimen kuvissa kalat ja rakenteet selvästi. Näet myös uistimesi, kun vedät sitä sisään. Vene voi olla myös pysähdyksissä. Kuvat ovat niin selkeitä ja tarkkoja että pienellä harjoittelulla pystyt jopa erottamaan kalalajit toisistaan!


Näet entistä enemmän


Saat LiveScope alaspäin-, LiveScope eteenpäin- ja perspektiivinäkymän yhdellä kaikuanturilla2. Kaikuanturin tilan voi muuttaa helposti kalastustekniikan mukaan. Käytä LiveScope eteenpäin -tilaa, kun haluat nähdä rakenteet ja veneen ympärillä uivat kalat erityisen selkeästi, ja LiveScope alaspäin -tilaa, kun haluat nähdä suoraan veneen alle. Valitsemalla perspektiivitilan saat käyttöösi näkymän ylhäältäpäin matalassa vedessä. Näkymä päivittyy automaattisesti yhteensopivaan Garmin-karttaplotteriin. AHRS-vakautus pitää luotainnäkymän vakaana myös kovassa merenkäynnissä.


Panoptix LiveScope alaspäinLiveScope alaspäin -tilassa näet reaaliaikaisissa, helposti tulkittavissa skannaavan luotaimen kuvissa rakenteet ja uivat kalat uskomattoman yksityiskohtaisina veneen alla (jopa 61 metrin päässä), vaikka vene olisi paikallaan.


Panoptix LiveScope eteenpäinLiveScope eteenpäin -tila sopii erinomaisesti kalastuspaikan tutkimiseen ja tutustumiseen tilanteeseen, ennen kuin heität uistimen. Näet reaaliaikaisissa, erittäin yksityiskohtaisissa ja helposti tulkittavissa skannaavan luotaimen kuvissa rakenteet ja veneen ympärillä uivat kalat (jopa 61 metrin päässä), vaikka vene olisi paikallaan.


PerspektiivitilaLiittämällä perspektiivitilan telineen keulamoottorin rikiputkeen saat käyttöösi perspektiivinäkymän. Se on lisänäkymä ylhäältäpäin, ja sillä näet erinomaisesti enintään 15 metriin matalassa vedessä.


Skannaava Panoptix LiveScope -luotainjärjestelmä sisältää kompaktin luotainten GLS 10 Black Box -laitteen, LVS32-kaikuanturin ja yksinkertaisen plug-and-play-tyyppisen Garmin Marine Network -liitännän, jonka ansiosta se on helppo asentaa ja integroida saumattomasti yhteensopivaan Garmin-karttaplotteriin. Käyttämällä kaikuanturia lisäksi perinteisenä ja ClearVü-luotainlähteenä näet veneen alla olevien rakenteiden ja kalojen historiatiedot. Perspektiivitilan teline myydään erikseen.


Lisätietoja

Lisätietoja

Kirjetoimitus Ei
Maksa erissä

Lue lisää osamaksuista täältä

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.