Garmin Panoptix PS31

Saatavuus: Tilaustuote 4 - 10 päivää

1 399,00 €


Yhdellä eteenpäin suunnatulla Panoptix Forward -kaikuanturilla näet pohjan, rakenteet ja veneen edessä uivat kalat reaaliaikaisesti, myös veneen ollessa paikallaan. Saat kaksi vaikuttavaa näkymää: LiveVü eteenpäin ja RealVü 3D eteenpäin.

LIVEVÜ FORWARD

päivittää koko näkymän yhdellä lähetyspulssilla, ja sen reaaliaikaiset liikkuvat luotainkuvat näyttävät enemmän suoralta videokuvalta. Näet venettä kohti tai siitä poispäin uivat kalat. Näet pienet täkykalat ja suuret saaliskalat ja jopa uistimen, kun kelaat sitä sisään.
REALVÜ 3-D FORWARD

päivittää kullakin lähetypulssilla aina yhden kolmiulotteisen kuvan sektorin, eli koko kuvan päivittäminen vie 1–4 sekuntia. Se näyttää pohjan ja 3D-vesisektorissa venettä kohti uivat kalat. Luotain skannaa eteenpäin, luoden 3D-näkymän yhdellä pyyhkäisyllä.Uskot kun näet kaiken


Garmin tuo ensimmäisenä Panoptix-luotauksen veneeseesi. Panoptix All-seeing luotain on jotain ennennäkömätöntä. Sen avulla näet joka puolelle venettäsi reaaliaikaisesti. Näet vesisektorissa uivat kalat kolmiulotteisina. Näet myös uistimen vedessä ja voit seurata sitä, kun kelaat sitä sisään. Näet veneen edessä ja alapuolella uivat kalat. Voit seurata, kuinka ne jahtaavat uistintasi. Panoptix täytyy kuitenkin nähdä omin silmin. Pakkaukseen sisältyy peräpeiliasennussarja¹.


¹Eteenpäin suunnattu peräpeiliin kiinnitetty kaikuanturi on kiinnitettävä niin, että se ei ole vedessä, kun veneen nopeus on yli 32 km/h (20 mph). Jos se on vedenpinnan alapuolella, vältä yli 40km/h:n (25 mph:n) matkanopeutta. Suuremmilla nopeuksilla kaikuanturi saattaa aiheuttaa rasitusta ja vesiroiskeita, ja kaikuanturielementti saattaa liikkua kiinnikkeessään. Kiinnitä kaikuanturi vakaalle ja kiinteälle alustalle veneessä. Valitse sijainti niin, että vene ei vahingoitu. Jos olet epävarma, ota yhteyttä ammattiasentajaan.Pakkauksessa:  • Eteenpäin suunnattu PS31-kaikuanturi (integroitu 9,14 metrin / 30 jalan laiteverkkokaapeli, 4,57 metrin / 15 jalan virtajohto)

  • Perämoottorikiinnitys

  • Peräpeilikiinnitys

  • Rengasliitin, RJ45-liitäntä

  • Oppaat


Ominaisuudet


Keilanleveys    LiveVü Forward: 10°x90°, 20°x90°, 40°x90° (+/- 30° port/stbd)


RealVü 3D Forward: 60°x90° (+/- 30° port/stbd sweep)


Nastojen määrä                          Ethernet


Kaapelin pituus                           Power Cable: 15 ft.; Ethernet Cable: 30 ft.


Taajuus             417 kHz


Virta                   144 W


Syvyys/nopeus/lämpötila       Depth


Tuetut v-/peräpeilikulmat      0°-70° transom


Enimmäissyvyys                         300 ft. Down; 300 ft. Forward

Lisätietoja

Lisätietoja

Kirjetoimitus Ei
Maksa erissä

Lue lisää osamaksuista täältä

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.