Humminbird MEGA 360 Imaging Fortrex

Uusi

Saatavuus: Tilaustuote 1 - 3 viikkoa

1 798,00 €


Löydät kalat ja pohjanmuodot valokuvamaisen tarkasti! Humminbird MEGA 360 imaging -vedenalainen tutka toimii anturina Humminbird-laitteille josta saadaan näytölle upeaa valokuvamaista viistokaikukuvaa vedenalaisesta maailmasta kaikkiin suuntiin veneen ympärillä. MEGA 360 Imaging-laitteen ympyrän muotoinen jonka koko on jopa 38 m veneesi ympäriltä. MEGA 360 Imaging Fortrex -mallin voi kiinnittää suoraan Minn Kota Fortrex -keulasähkömoottoriin. Humminbird MEGA 360 Imaging kuva päivittyy näytölle samaan tapaan kuin vedenpäällinen tutkakuva. Luotausnäkymän voi rajata myös esimerkiksi 10° sektoriksi veneen eteen, jolloin käytössä on tarkka näköala kaikkeen mitä veneen edessä on, pohjasta pintaan asti! Humminbird MEGA 360 Imaging on upea työkalu meripelastustöihin, vedenalaiseen tutkimustyöhön ja kalastamiseen!HUMMINBIRD MEGA 360 IMAGING – NYT MEGA-TARKKUUDELLA360° näyttävä vedenalainen tutka on nyt siirtynyt MEGA tarkkuuteen. Kauan odotettu uutuus julkistettiin ICAST 2019 kalastusmessuilla Wischonsissa USA:ssa ja voitti siellä NEW PRODUCT SHOWCASE -palkinnon. 360 MEGA Imaging näyttää yli kolme kertaa tarkemmin kuin perinteinen 455 kHz luotaus. Luotausnäkymän voi rajata myös esimerkiksi jopa 10° sektoriksi veneen eteen, jolloin käytössä on tarkka näköala kaikkeen mitä veneen edessä on, pohjasta pintaan asti!. Valittavanasi on kuusi luotausnopeutta.
360 MEGA Imaging on suunnitteltu häiriöttömästi yhteensopivaksi Minn Kota -keulasähkömoottoreiden kanssa. Tämän laite on yhteensopiva suurimpaan osaan Humminbird Helix -malliston luotaimiin ja kaikkiin Humminbird Solix -malleihin.
360 MEGA Imaging ominaisuuksia voi laajentaa Humminbird Heading Sensor -lisälaitteella, jolloin mahdollistetaan reittipisteiden näkyminen sekä niiden tekeminen 360 näkymässä. Samat ominaisuudet saadaan käytöön kun laite on liitetty Minn Kota LINK -koneen kanssa.

Rungon pituus: 67cm


ONE BOAT NETWORK - TÄYDELLINEN KOKONAISUUS VENEESEESI!360 MEGA Imaging on osa “One Boat Network” -yhteensopivaa tuoteperhettä. ”One Boat Network” yhdistää Humminbird-luotaimet, Minn Kota LINK -keulasähkömoottorit , Humminbird Chirp -tutkat, Cannon-takilan sekä Minn Kota Talon -matalavesiankkurin kalastajalle yhteentoimivaksi kokonaisuudeksi.

Katso englanninkielinen esittelyvideo Humminbird MEGA 360 Imaging -laitteesta:Lisätietoja

Lisätietoja

Kirjetoimitus Ei
Maksa erissä

Lue lisää osamaksuista täältä

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.