Humminbird MEGA 360 Imaging Ultrex

Uusi

Saatavuus: Tilaustuote 1 - 3 viikkoa

1 798,00 €


Löydät kalat ja pohjanmuodot valokuvamaisen tarkasti! Humminbird MEGA 360 imaging -vedenalainen tutka toimii anturina Humminbird-laitteille josta saadaan näytölle upeaa valokuvamaista viistokaikukuvaa vedenalaisesta maailmasta kaikkiin suuntiin veneen ympärillä. MEGA 360 Imaging-laitteen ympyrän muotoinen jonka koko on jopa 38 m veneesi ympäriltä. MEGA 360 Imaging Ultrex -mallin voi kiinnittää suoraan Minn Kota Ultrex -keulasähkömoottoriin tai sitä voi käyttää myös kätevästi siirrettävän Minn Kota -anturitelineen kanssa. Humminbird MEGA 360 Imaging kuva päivittyy näytölle samaan tapaan kuin vedenpäällinen tutkakuva. Luotausnäkymän voi rajata myös esimerkiksi 10° sektoriksi veneen eteen, jolloin käytössä on tarkka näköala kaikkeen mitä veneen edessä on, pohjasta pintaan asti. MEGA 360 toimii myös perinteisenä viistoluotausanturina MEGA-tarkkana silloinkin. 10x zoom-toiminto helpottaa löydettyjen kohteiden tarkastelua. Humminbird-luotaimen jaetussa ruutunäkymässä voit käyttää 360 näkymää vaikka karttanäkymän kanssa rinnakkain. Humminbird MEGA 360 Imaging on upea työkalu meripelastustöihin, vedenalaiseen tutkimustyöhön ja kalastamiseen!HUMMINBIRD MEGA 360 IMAGING – NYT MEGA-TARKKUUDELLA360° näyttävä vedenalainen tutka on nyt siirtynyt MEGA-tarkkuuteen. Kauan odotettu uutuus julkistettiin ICAST 2019 kalastusmessuilla Wischonsissa USA:ssa ja voitti siellä NEW PRODUCT SHOWCASE -palkinnon. 360 MEGA Imaging näyttää yli kolme kertaa tarkemmin kuin perinteinen 455 kHz luotaus. Luotausnäkymän voi rajata myös esimerkiksi jopa 10° sektoriksi veneen eteen, jolloin käytössä on tarkka näköala kaikkeen mitä veneen edessä on, pohjasta pintaan asti!. Valittavanasi on kuusi luotausnopeutta.
360 MEGA Imaging on suunnitteltu häiriöttömästi yhteensopivaksi Minn Kota -keulasähkömoottoreiden kanssa. Tämän laite on yhteensopiva Humminbird Helix G3N -luotaimiin ja kaikkiin Humminbird Solix G2 -malleihin.
360 MEGA Imaging ominaisuuksia voi laajentaa Humminbird Heading Sensor -lisälaitteella, jolloin mahdollistetaan reittipisteiden näkyminen sekä niiden tekeminen 360 näkymässä. Samat ominaisuudet saadaan käytöön kun laite on liitetty Minn Kota LINK -koneen kanssa.

Rungon pituus: 97cm


ONE BOAT NETWORK - TÄYDELLINEN KOKONAISUUS VENEESEESI!360 MEGA Imaging on osa “One Boat Network” -yhteensopivaa tuoteperhettä. ”One Boat Network” yhdistää Humminbird-luotaimet, Minn Kota LINK -keulasähkömoottorit , Humminbird Chirp -tutkat, Cannon-takilan sekä Minn Kota Talon -matalavesiankkurin kalastajalle yhteentoimivaksi kokonaisuudeksi.

Katso englanninkielinen esittelyvideo Humminbird MEGA 360 Imaging -laitteesta:Lisätietoja

Lisätietoja

Kirjetoimitus Ei
Maksa erissä

Lue lisää osamaksuista täältä

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.