Ismete Combo

Saatavuus: Varastossa

39,90 €

Kokoonpanon hinta: 39,90 €

Okuma Classic CLX-200LA   +0,00 €

* Vaaditut tiedot

Kokoonpanon hinta: 39,90 €

1kpl Wiggler valitsemasi vapa 122cm


1kpl Okuma classic CLX 200Talven paras haukivapa! Wigglerin kestomenestyjät ismete-kalastajille. Valitse kolmesta vahvuudesta - Soft, Medium tai Strong. Vavat ovat valmistettu pakkasta kestävästä lasikuidusta ja ne on lähes tulkoon mahdoton saada katkeamaan. Pitkä takakahva antaa mukavasti lisäkampea vastaiskuun ja isot vaparenkaat ei jäädy yhtä herkästi kuin monessa muussa vastaavassa vavassa. Kelakiinnike on jämäkkä, metalli-inserteillä varustettu jotta ne ei murtuisi kylmässä kuten muovilla on tapana. Henkilökuntamme valinta jäälle!

Soft - Ahven tai kuhakalastajan valinta. Pehmeä myötäilevä aihio on parhaillaan kun haluat että koukku tarttuu mutta ei revi suupieltä väsytyksen aikana.
Medium - Eniten myyty yleiskeppi hauenkalastajille. Selkeästi pikkuveljeensä jämäkämpi ja vahvempi vastaiskuissa, kumminkin siten että jaksaa taipua ja väsytellä kaloja kokoluokasta riippumatta.
Strong - Suurhaukikalastajan valinta. Kun enemmän on enemmän on tämä valintasi. Ei sano sanaakaan alle 5kg kalan kanssa ja alkaa taipua taisteluun mukavasti vasta kerhorajan lähestyessä. Kun menetit isoja kaloja koska et saanut käskytettyä niitä pois vidasta tai louhikosta- valitse tämä.
Pituus: 122cm

ja

Pienikokoinen, kestävä ja edullinen hyrräkela Okumalta. Yksi parhaista - ellei paras ismetekela mitä olemme nähneet. Runko, puola ja sivulevyt kestävää grafiittia. Kelajalka ja siimanjakaja ruostumatonta terästä. Pehmeätoiminen ja voimakas, monilevyinen Rulidium jarru. Siimatilavuus 0,35/270m, välitys 5.1:1

Ismeteen kela on kuin tehty. Se on tehty kestämään vallitsevat sääolosuhteet normaalia heittokelaa paremmin. Siinä ei ole herkkää IAR laakeria joka päästää pakkasella eikä siinä ole liikaa metalliosia jotka jumittaa. Ison lisäplussan annamme mustasta väristä joka varaa lämpöä ja pitää kylmänäkin päivänä kelan sulana ja mukavana käsitellä. Kätevä ja kuuluva räikkä, puolan herkkyyden säätö ja iso siimanjakaja antaa sinulle mahdollisuuden rigata syötin aina mahdollisimman herkälle ilman että siima kulkee vapaasti esim tuulen mukana. Iso kampi ja iso tähtijarru edesauttaa käyttämistä hanskat kädessä. Henkilökuntamme valinta jäälle ja Suomen tällä hetkellä eniten myyty ismetekela.

Kelaa on saatavana vain oikeakätisenä - tämä ei kuitenkaan tuota ongelmia kun ismetessä kela on pitkälti pelkkä siimavarasto, kun heittoliikettä tai aktiivista uittoa ei harrasteta voi kalan kelata ylös aivan tasavertaisesti "väärältä" puolelta myös. Jos kumminkin haluat vasenkätisen suosittelemme katsomaan esimerkiksi Rapalan Fathom kelaa.

Lisätietoja

Lisätietoja

Kirjetoimitus Ei
Maksa erissä

Collector

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.