Kurren ismeterigi pro grade

Saatavuus: Varastossa

9,90 €
Tämä käsintehty ismeterigi on monen vuoden kokeilun ja parantelun lopputulema. Tarkoituksena on ollut valmistaa kestävä, monipuolinen ja joustava rigi kaikkeen täkyongintaan.
Rigi on lukolla varustettu antamaan kalastajalle mahdollisuuden nopeasti ja tehokkaasti valita koukkukokonsa tai rigipituutensa täkykalan ja saaliskalan mukaan.

Rigi on rakennettu tarkoin valikoiduista, vahvoista komponenteista. Rigin rakenne on sellainen että vahvimmat komponentit on yläpäässä ja asteittain kevenee alaspäin, tarkoitus tällä on ehkäistä mahdollisuutta rigin katketa ennen koukkuja ja aina antaa kalastajalle mahdollisuus saada kala ylös. "Heikoin" kohta, joka sekin on valmistettu 18kg 7x7 teräsvaijerista on koukkujen välissä, näin ollen jos vetovastus kasvaa niin suureksi että tapahtuu katkeaminen tapahtuu se koukkujen välistä jolloin on iso mahdollisuus saada vielä kala ylös yläkoukun turvin.

Missään nimessä rigi ei silti ole heikko, se on markkinoiden vahvin ismeterigi jossa jopa heikoimmat kohdat on vahvempia kuin vastaavien kaupallisten rigien vahvimmat. Se on "pro grade" ihan syystä- vai miltä kuullostaa tällä rigisysteemillä saadut 13,4kg, 12,8kg, 11,6kg, 10,90kg hauet?

Leikarin yli on vedetty ESP:n sukka estäen näin holkin ja liitoskohdan jumiutumista kasvillisuuteen tai kivenkoloon kalan viennin aikana. Alapään holkki on jätetty paljaaksi mahdollistaen täkykalan liikkumavaran ja antaen mahdollisimman neutraalin ja huomaamattoman presentaation.

Rigin kokonaispituus: 56cm
Koukkuvälinpituus: 6cm


Ylhältä alas->

Gamakatsu Hyper Swivel #5 55kg
ESP Streamliner Rig Sleeve #9
Lureparts.nl premium holkki
Seart 7x7 30kg surflon vaijeri
Mustad Fastach 41kg
Owner ST-36BC #4 x2
Seart 7x7 18kg Surflon teräsvaijeri

Lisätietoja

Lisätietoja

Kirjetoimitus Kyllä
Maksa erissä

Collector

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.