Okuma Classic CLX-200LA

Saatavuus: Varastossa

34,90 €
Pienikokoinen, kestävä ja edullinen hyrräkela Okumalta. Yksi parhaista - ellei paras ismetekela mitä olemme nähneet. Runko, puola ja sivulevyt kestävää grafiittia. Kelajalka ja siimanjakaja ruostumatonta terästä. Pehmeätoiminen ja voimakas, monilevyinen Rulidium jarru. Siimatilavuus 0,35/270m, välitys 5.1:1

Ismeteen kela on kuin tehty. Se on tehty kestämään vallitsevat sääolosuhteet normaalia heittokelaa paremmin. Siinä ei ole herkkää IAR laakeria joka päästää pakkasella eikä siinä ole liikaa metalliosia jotka jumittaa. Ison lisäplussan annamme mustasta väristä joka varaa lämpöä ja pitää kylmänäkin päivänä kelan sulana ja mukavana käsitellä. Kätevä ja kuuluva räikkä, puolan herkkyyden säätö ja iso siimanjakaja antaa sinulle mahdollisuuden rigata syötin aina mahdollisimman herkälle ilman että siima kulkee vapaasti esim tuulen mukana. Iso kampi ja iso tähtijarru edesauttaa käyttämistä hanskat kädessä. Henkilökuntamme valinta jäälle ja Suomen tällä hetkellä eniten myyty ismetekela.

Kelaa on saatavana vain oikeakätisenä - tämä ei kuitenkaan tuota ongelmia kun ismetessä kela on pitkälti pelkkä siimavarasto, kun heittoliikettä tai aktiivista uittoa ei harrasteta voi kalan kelata ylös aivan tasavertaisesti "väärältä" puolelta myös. Jos kumminkin haluat vasenkätisen suosittelemme katsomaan esimerkiksi Rapalan Fathom kelaa.

Toisessa kuvassa verrokkina Okuma Komodo SS, vaikka Calssic CLX200 on vetokela, ei se kooltaan ole perus-sämpylää yhtään suurempi.

Toimitetaan ilman pakkausta

Lisätietoja

Lisätietoja

Kirjetoimitus Ei
Maksa erissä

Collector

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista