Guideline Lohisetti

Tarjous

Saatavuus: Loppu varastosta

849,00 €

Kokoonpanon hinta: 849,00 €

No johan pomppasi ja tästä täydellinen lohisetti!

Guidelinen huippu lohisetti jossa laatu kohtaa hinnan täydellisesti. Halusimme koota lohen kalastussetin missä ei tehdä ainuttakaan kompromissia yhdessäkkään komponentissa. Guidelinen LPXe 14' #9-10 on nopea toiminen vapa jossa ahion hiilikuitu rakenne takaa että heittovoimaa riittää. Vavassa on Fujin- stripping guided jotka on todettu todella kestäviksi ja estävät siiman sotkeutumista tehokkaasti. Loput vavan siimanohjaimista on ns. snakeringejä jotka ovat kevyitä ja kestäviä.

Paketin kela Guideline Haze V2 10-12 on loistava lohiluokan tehokkaalla jarrulla ja hienolla muotoilulla viimeistelty kela. Pehmeä jarrujärjestelmä koostuu Teflon / Korkki / Ruostumattomista levyistä joiden koko riippuu kelan koosta. Suojattu jarrusylinteri suojelee komponenttejä lialta ja hiekalta.

Pakettiin kuuluva siima on Guidelinen uusinta uutta ampumapäätekniikka edustava 4D Multi Tip kombinaatio johon kuuluu 4D-body floating runko +3kpl 4,5m tippi vaihtoehtoa Floating, S1/S3 ja S4/S5.

Juoksusiimaksi laitamme pakettiin liukkaimman ja helppoheittoisimman monofiilijuoksusiiman, Guideline Compline II 42lbs. Tämän lisäksi puolaamme reippaasti kuitusiimaa pohjalle niin, että innokkaimmallekkin jokijunalle riittää varaa kiitää karkuun.

Eli paketissa saat:

-Guideline LPXe 14' #10 vapa
-Guideline Haze V2 10-12
-4D floating amapumapäärunko
- 3kpl 4D tippiä (floating, S1/S3, S4/S5)
-Guideline Compline II 52lbs
- n. 300m kuitusiimaa pohjalleLisätietoja

Lisätietoja

Kirjetoimitus Ei
Maksa erissä

Lue lisää osamaksuista täältä

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: Guideline Lohisetti

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.