Scientific Anglers 1X 0,25mm kartioperuke 2-pack

Saatavuus: Varastossa

8,50 €
Hyvä peruke ei ole aina samanlainen, vaan perukkeen valinta riippuu kalastustekniikasta ja vallitsevista olosuhteista. Kartioitua SA Trout leader on hyvällä yleiskartiolla varustettu peruke, joka oikenee helposti. Perukkeita on saatavissa kolmessa eri pituudessa.

Pisin, 12-jalkainen peruke soveltuu etenkin pintaperhoilla ja muilla kevyillä perhoilla kalastamiseen. 9-jalkainen peruke on hyvä yleiskäyttöön. Se sopii hyvin pintaperhojen, nymfien ja keskikokoisten streamereiden heittelyyn. 7.5-jalkainen lyhyt versio on puolestaan omiaan tuulisiin olosuhteisiin, jolloin lyhyt peruke oikenee pitempiä versioita paremmin. Lyhyt peruke sopii hyvin myös ahtaisiin olosuhteisiin ja hieman isommillakin perhoilla kalastukseen.

Pro tip: kartioperukkeen päähän kannattaa sitoa perukerengas (tippet ring) tai tehdä pieni lenkki. Renkaaseen tai lenkkiin voidaan näin sitoa lyhyt pätkä tasapaksua perukesiimaa, johon myös perho solmitaan. Näin ollen kalliimpi kartioperuke ei lyhene jokaisen perhonvaihdon jälkeen.

Lisätietoja

Lisätietoja

Kirjetoimitus Kyllä
Maksa erissä

Collector

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.