Trimm Pack-DSL Orange/Grey 1-hengen teltta

Uusi

Saatavuus: Varastossa

159,00 €
Trimm Pack-DSL teltta painaa vain 650 grammaa. Jujuna kevyessä ja silti kohtuuhintaisessa teltassa on se, että pystytykseen tarvitset vain yhden vallussauvan tai vastaavan kepin. Kaikki muut tarvittavat osat, kuten köydet ja maakiilat, ovat mukana teltan paketissa. Sisäteltan yksi seinä on verkkokangasta, joka suljetaan vetoketjulla. Tämän ulkopuolelle jää vielä tilaa tavaroille. Teltassa on mukavasti tilaa yhdelle henkilölle kaikkine kamppeineen.

Trimm Pack-DSL teltta on valmistettu erittäin kevyistä, mutta kestävistä materiaaleista. Saumat on teipattu ja vedenpitävyys on 4000 mm, pohjasta 10 000 mm. Materiaalit: 100 % ultrakevyt nylon ripstop, 4000 mm vedenpitävyys, silikonisoitu. Sisäteltta: WR 100 % ultrakevyt nylon verkko, Dural 7001 T6, 8,5 mm

Yhden hengen superteltan ominaisuudet:

Koko: 210 x (80+60) /110 cm
Paino: 0,65 kg
Koko pakattuna: 27 cm x 11 cm
Vedenpitävyys: 4000 mm, pohja 10 000mm
Väri: oranssi
Trimm on tsekkiläinen yritys, joka perustettiin vuonna 2000 ajatuksena tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edullisempaan hintaan. Valikoimista löytyy niin vaatteita kuin telttoja ja makuupusseja sekä muita tarvikkeita aktiiviseen elämään. Varusteita löytyy jokaiselle vuodenajalle, niin kesäkeleille kuin paukkupakkasille sekä äärimmäisiin olosuhteisiin. Trimm on aktiivisen ja seikkailunhaluisen ihmisen valinta ulkoiluun, harrastuksiin ja kaupunkielämään.

Lisätietoja

Lisätietoja

Kirjetoimitus Ei
Maksa erissä

Lue lisää osamaksuista täältä

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.