Virtual Nymph Skin natural 4,5mm

Uusi

Saatavuus: Varastossa

3,90 €
Nymph Skin on lateksista valmistettua tasaleveää ja paksua sekä erittäin elastista materiaalia. Se mikä tekee nymphskinistä loistavan materiaalin on värien saatavuus, sekä helppo käsiteltävyys. Laadusta puhuu puolestaan myös haalistamattomuus. Vaikka kuinka venytät materiaalia niin värivaihtelua ei esiinny, sillä valmistuksessa ei käytetä värjäystä kuten useissa muissa vastaavissa materiaaleissa, vaan nymphskin valetaan sen värisenä kuin se halutaan.

Nymph Skinissä on myös kaksi erinlaista pintaa. Toinen puoli on mattapintainen, jolloin sitä voi värittää esim tussilla. Toinen puoli taas kiiltävää joka tekee siitä ns. luonnollisemman. Käyttää voi kumminpäin vain haluaa.

Nymph Skin valmistetaan Englannissa, sekä VirtualNymphin omistaja Dale Rushby on patentoinut materiaalin, jolloin vastaavaa ei muilta löydykkään. NymphSkin on jo useita vuosia ollut perusmateriaalia ympäri maailmaa kisailevien ja kalastelevien huippujen perhoissa. Nyt kuitenkin muutkin ihmiset ovat alkaneet löytää materiaalin sen helppouden ja sitomisnopeuden ansiosta.

NymphSkinistä saa erittäin vaivattomasti tehtyä niin larvat, nymfit, selkäkilvet ym. Kestää pienissämäärin myös pikaliimaa, mitä useat vastaavat eivät. Larvan tai nymfin voi myös huoletta vuorata esim Ikonin Uv-liimalla jolloin perhon käyttöikä pitenee.

Lisätietoja

Lisätietoja

Kirjetoimitus Kyllä
Maksa erissä

Lue lisää osamaksuista täältä

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.