Wiggler ismetevapa medium

Saatavuus: Loppu varastosta

9,90 €
Talven paras haukivapa! Wigglerin kestomenestyjät ismete-kalastajille. Valitse kolmesta vahvuudesta - Soft, Medium tai Strong. Vavat ovat valmistettu pakkasta kestävästä lasikuidusta ja ne on lähes tulkoon mahdoton saada katkeamaan. Pitkä takakahva antaa mukavasti lisäkampea vastaiskuun ja isot vaparenkaat ei jäädy yhtä herkästi kuin monessa muussa vastaavassa vavassa. Kelakiinnike on jämäkkä, metalli-inserteillä varustettu jotta ne ei murtuisi kylmässä kuten muovilla on tapana. Henkilökuntamme valinta jäälle!

Soft - Ahven tai kuhakalastajan valinta. Pehmeä myötäilevä aihio on parhaillaan kun haluat että koukku tarttuu mutta ei revi suupieltä väsytyksen aikana.
Medium - Eniten myyty yleiskeppi hauenkalastajille. Selkeästi pikkuveljeensä jämäkämpi ja vahvempi vastaiskuissa, kumminkin siten että jaksaa taipua ja väsytellä kaloja kokoluokasta riippumatta.
Strong - Suurhaukikalastajan valinta. Kun enemmän on enemmän on tämä valintasi. Ei sano sanaakaan alle 5kg kalan kanssa ja alkaa taipua taisteluun mukavasti vasta kerhorajan lähestyessä. Kun menetit isoja kaloja koska et saanut käskytettyä niitä pois vidasta tai louhikosta- valitse tämä.
Pituus: 122cm

Lisätietoja

Lisätietoja

Kirjetoimitus Ei
Maksa erissä

Collector

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista